Stram Kurs

Sverige styres af en iraner og en kongoleser

I dag blev den forhenværende svejseelev Stefan Löfven væltet som Sveriges statsminister, da et mistillidsvotum blev vedtaget i Sverige parlament Riksdagen.

Det er en absurd forestilling at betragte svensk politik

En af partilederne er den kvindelige kinshasa-kongoleser Nyamko Sabuni, som er leder af Liberalerna.

Hun er dog ikke født i Den Demokratiske Republik Kongo, men i Burundi. Selvom det ikke gør det bedre. Hun bliver aldrig svensker, hvilket måske er grunden til, at hun tidligere har engageret sig i “afro-svenskernes rigsforbund”. Navnet er en selvmodsigelse af format.

I øvrigt var Nyamko Sabunis mor 14 år gammel, da Nyamko blev født. Så ja, hendes far havde samleje med en 13-årig. Er det den kultur, som hun vil udbrede i Sverige?

Partilederen, der er ansvarlig for at vælte den svenske regering hedder Mehrnosh “Noshi” Dadgostar og leder Vänsterpartiet. Hun er iraner. Hun mener selv, at hun har løsningen på det fallitbo, som Sverige under hendes og andre fremmedes indvandring har udviklet sig til:

“Staten är stenrig, vi kan låne penge billigt, det skal vi gøre! Derudover ser jeg heller ingen problemer ved en formueskat!”

Udtalt af iraneren Mehrnosh Dadgostar til Aftonbladet (20. februar 2020)

I Danmark har pakistaneren Sikandar Siddiques muslimparti “Frie Grønne” fået over 14.000 vælgererklæringer. Intet parti i Folketinget siger “Nej til Islam i Danmark“. Det gør kun Stram Kurs og vores nye søsterparti Nej til Islam i Danmark. Giv gerne en vælgererklæring, hvis du synes, at “Frie Grønne” skal have lidt modspil!

Hvis du gerne vil have, at islam overtager i Danmark, så behøver du intet foretage dig! Så skal du nemlig nok få dit ønske opfyldt!