Ofte Stillede Spørgsmål

Svar:

Den hurtigste og mest effektive måde er, at du og dine venner melder dig ind i Stram Kurs og/eller Stram Kurs Ungdom og arrangerer en lokal fest for partimedlemmer i jeres by. Så er det næsten garanteret, at partileder Rasmus Paludan og andre fra rigsledelsen dukker op.

Svar:

Nej. Stram Kurs og Rasmus Paludan har intet imod homoseksuelle. Det er tværtimod islam og mange muslimer, der har noget imod homoseksuelle. Dette har Rasmus Paludan forklaret i sit blogindlæg med overskriften “Stram Kurs har intet imod homoseksuelle“.

Svar:

Rasmus Paludan har aldrig brugt “homo” som et skældsord. Han har brugt det som en neutral betegnelse for homoseksuelle eller for homoseksualitet. Dette er en anerkendt sprogbrug i det danske sprog. Faktisk har Rasmus Paludan mange gange i sine videoer understreget, at han og Stram Kurs synes, det er fint, hvis nogen er homoseksuelle og/eller dyrker homosex. Folk skal gøre, hvad de har lyst til, så længe det ikke skader andre.

Svar:

Det gør han for sjov for at drille de lokale muslimer med, at de er homoseksuelle, selvom de muligvis ikke alle sammen dyrker homosex. Vi synes, det er vigtigt, at alle borgere i Danmark, inkl. muslimer, er i stand til at reagere fredeligt på, at man laver sjov og satire.

Svar:

Du kan skrive til os. Vi prioriterer forslag, der kommer fra medlemmer af Stram Kurs eller Stram Kurs Ungdom.

Svar:

Vi offentliggør altid dato, tid og sted på denne side: Demonstrationer. Det hjælper ikke at kontakte partileder Rasmus Paludan, for han vil altid henvise til den nævnte side. Hvis du bliver ved med at spørge Rasmus Paludan om det på Facebook, så vil han fjerne dig som ven og blokere dig. Der er nemlig så mange, der gerne vil være venner med ham. De kan godt finde ud af ikke at blive ved med at skrive til ham og spørge om det samme.

Svar:

Nej. Rasmus Paludan modtager utroligt mange henvendelser hver dag, så han har desværre ikke tid til at deltage i politiske samtaler med alle, der gerne vil tale med ham. Hvis du vil tale med Rasmus Paludan, så har du 3 muligheder:

  1. Du kan melde dig ind i Stram Kurs og/eller Stram Kurs Ungdom og møde ham og tale med ham til de lukkede arrangementer som partiet holder.
  2. Du kan møde op til partiets demonstrationer og tale med ham. Rasmus Paludan taler altid gerne med folk til demonstrationer, så længe folk kan holde en ordentlig tone.
  3. Du kan skrive til os og forklare, hvorfor du mener, at du har en helt særlig grund til at tale med Rasmus Paludan.

Hvis du alligevel ringer til Rasmus Paludan på hans offentlige arbejdsnummer, så vil dit nummer blive sortlistet og for al fremtid blive sendt til en telefonsvarer, hvorpå der ikke kan indtales besked. Hvis du uden forudgående aftale ringer til Rasmus Paludan på Facebook Messenger, så vil du normalt blive blokeret. Du risikerer også, at du bliver fjernet som ven.

Svar:

Nej. Rasmus Paludan hader ikke nogen. Det er partiets politik, at islam er en dum religion og invasiv politisk ideologi, som aldrig nogensinde vil kunne fungere harmonisk med danskere i Danmark. Det er partiet og Rasmus Paludan tilhænger af, at de muslimer, der bor i Danmark, i stedet flytter hjem til deres respektive hjemlande. Der er 51 lande i verden for muslimer, men kun ét land for danskere. Derfor skal islam ikke have noget at sige i Danmark.