Stram Kurs

Danskeren Kristoffer Føns har opført sig som en virkelig dårlig gæst!

I et land, som han ved ikke accepterer propaganda-flaget for “vælg dit eget køn i dag” (LGBTQI+-lobbyen) medbringer han netop dette flag og vifter med det offentligt til en kvartfinale. Det svarer til, at en aserbajdsjaner til en landskamp i Parken vifter med et flag med teksten “Transeksualitet og homoseksualitet er sygdomme”. Det tror jeg heller ikke, at danskere ville blive glade for!

Der findes stadig gode værdier som “vær en god gæst”. Hvis Kristoffer Føns ikke kan acceptere værtsfolkets regler, så burde han være blevet væk.

Jeg er tilhænger at fri seksuel orientering (ikke frit valg af køn, da det er umuligt), men jeg kunne ikke drømme om at repræsentere Danmark så dårligt, at jeg bevidst krænkende et værtsfolks regler til en fodboldkamp.

Jeg mener, at en gæst bør overholde normer, regler og love hos værten. Af samme grund synes jeg, at de 800.000 gæster, som opholder sig i Danmark, skal overholde danskernes normer, regler og love. Synes du også det? Så giv en vælgererklæring til Stram Kurs’ søsterparti Nej til Islam i Danmark.